Tuotesarjat

Image Hair & Beauty käyttää seuraavia tuotesarjoja:

DMK Skin Revision™ -menetelmän lähtökohtana on, että ihossa esiintyvät muutokset ovat seurausta ihon syystä tai toisesta epäharmonisesta toiminnasta. Siksi DMK-konsepti keskittyy ihon tasapainon palauttamiseen sekä ihon oman toiminnan parantamiseen ja tukemiseen. DMK Skin Revision™ tarjoaa toimivan ihon uudistamisohjelman, olipa ihon tausta, ikä, sukupuoli, etnisen alkuperä tai kunto mikä tahansa. DMK-konseptin perustana on”luontoa jäljittelemällä luonnollisiin tuloksiin”. Yhdistämällä uraa uurtavan teknologian, kasvit ja niiden mahdollisuudet, biokemian tohtori Danné Montaque-King on luonut vertaansa vailla olevan paramedikaalisen ihonhoitomenetelmän. DMK Skin Revision™keskittyy auttamaan niitä, jotka kärsivät erittäin pahoista ja haastavista iho-ongelmista sekä häiritsevistä arvista. Tämän lisäksi DMK-konseptissa on kehitetty hoitoja ja tuotteita myös ihon tavallisempiin ongelmiin: akneen, ikääntymiseen ja auringon aiheuttamiin vaurioihin. DMK Skin Revision™ -konseptin mukainen ihonhoito-ohjelma pohjautuu siihen, että iho reagoi halutulla tavalla, kun käytetään aineita, jotka iho tunnistaa omiensa kaltaisiksi. Ihoa hoidetaan sen oman kemian ja sen hetkisen tilan edellyttämillä kasvipohjaisilla tuotteilla. Hoito tehdään yksilöllisesti tarkoin laaditun hoito-ohjelman mukaisesti tarkoituksenmukaisilla ja tehokkailla hoitolahoidoilla.

EKOPHARMA Helsinki on kotimaisiin marjoihin pohjautuva luomulaatuinen ammattilaissarja, jossa on sekä ihonhoito- että hiustenhoitotuotteita. EKOPHARMAn tuotteet sopivat herkkäihoisille, raskaana oleville ja hajusteallergioille. Kaikki tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä lähtökohtana suomalainen iho ja Suomen vaihtelevat olosuhteet. Sarjalla on kotimainen Fi-Natura -ekosertifikaatti, avainlippu -tunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta sekä Leaping Bunny -tunnus viestittämässä sitoutumisesta eläinkokeettomuuteen. Kaikki EKOPHARMAn ihonhoitotuotteet sopivat vegaaneille. Suomen ankarissa olosuhteissa kehittyneet arktiset marjat keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan, valovoimaisen ihon salaisuus.

Ihonhoitoteknologiaa hiuksillesi! KEVIN MURPHY -tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. Tuotteiden pullot on tehty kierrätetyistä vesipulloista. Paketeissa käytetty paperi on kierrätyspaperia ja kulmikas pakkaustyyli säästää 40%pakkauksen valmistamisessa tarvittavasta muovin määrästä. Pakkaukset vievät myös kuljetettaessa vähemmän tilaa kuin perinteinen pyöreä pullomalli. Kaikki KEVIN MURPHY -tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia, eikä niitä ole testattu elämillä. KEVIN MURPHY on hyväksytty People for Ethcial Treatment of Animals (PETA) -organisaation listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä. He tekevät valikoiduista tuotemyynneistä rahalahjoituksia The Climate Reality Project -orfganisaatiolle auttaakseen kompensoimaan globaalia hiilijalanjälkeä.

Sim Sensitive -tuotteet on valmistettu parhaista, tutkituista ja turvallisista, dermatologisesti testatuista raaka-aineista. Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, joka lukeutuu alansa huippuihin maailmassa. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla he ovat kehittäneet tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja toimivuudesta he saavat kiitosta päivittäin. Tehdyn kehitystyön ansiosta Sim Sensitive voi tarjota turvallisemman vaihtoehdon niin kuluttajille kuin kampaamoalan ammattilaisillekin. Sim Sensitive -tuotteet valmistetaan Suomessa Ylöjärven tehtaalla. Sim Finland Oy panostaa jatkuvaan tuotekehittelyyn, ensiluokkaisiin raaka-aineisiin ja työn korkeaan laatuun. Tuotteet on merkitty Avainlippu -merkinnällä "Valmistettu Suomessa".

Alexandria Professional Body Sugaring perustettiin vuonna 1989. Markkinat tarvitsivat korkeampilaatuisia karvanpoistomenetelmiä häiritseville ihokarvoille. Tuotteet valmistetaan Kanadan Ontariossa ja Pohjois-Amerikka on yrityksen kotimarkkina-alue. Alexandria kehitti sokeritahnan muinaisista Egyptin resepteistä käyttäen luonnonmukaisia aineksia antaakseen turvallisen ja tehokkaan karvanpoistosokeritahnan. Alexandria sokeri sisältää sokeria, vettä, arabikumia ja sitruunamehua. Kaikki Alexandrian sokerit ovat 100%:sti luontaisia, vesiliukoisia, ihoystävällisiä ja syötäviä.

Laboratoires Filorga SKIN PERFUSION on ranskalaisen Anti Aging-asiantuntijan premium-tuotesarja ihonhoidon ammattilaisille ja kotikäyttöön. SKIN PERFUSION vastaa ikääntyvän ihon haasteisiin esteettisen lääketieteen ja dermatologian huippuosaamista yhdistävällä tuote- ja hoitomenetelmien kokonaisuudella, jonka tieteellisesti todistettu teho perustuu ihoa solutasolla uudistavien patentoitujen aktiiviaineiden toimintaan. Vaikuttavien aineiden entistä suuremmat pitoisuudet sekä patentoitu Chronospheres® kuljetusmenetelmä mahdollistavat aktiiviaineiden tehokkaan imeytymisen ja näkyvät hoitotulokset jo lyhyessä ajassa. Hoidoissa käytettäviä seerumeista, voidenaamiosta ja voiteista löytyvät myös kotihoito-tuotteet, joilla hoitotulosta pidetään yllä kotona

SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. SHELLAC™ on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.SHELLAC™ on ammattilaiskäsittely, joka on saatavilla vain valtuutetuilta CND™-ammattilaisilta. SHELLAC™ on rekisteröity tuotemerkki ja markkinoiden ainoa kauttaaltaan patentoitu UV-lakkausmenetelmä.

OPI - legendaarinen kynsilakkamerkki, joka osaa yllättää vuodesta toiseen! OPI tunnetaan laajasta värivalikoimasta, erittäin laadukkaista kynsilakoista, ammattitaitoisista kynsisalongeista ja kausittain vaihtuvista, kekseliäistä kokoelmista. OPIn tuotteisiin kuuluu myös käsien- ja kynsienhoitotuotteita, kuten voiteita, hoitolakkoja ja kynsiviiloja. Hoitolassamme on käytössä OPI ProSpa -sarja. OPI ProSpa esittelee ensimmäisen ammattilaisten ihonhoitosarjan käsille ja jaloille, jossa on laatua ja tehoa premium- kasvojenhoitotuotteista. Kaikissa ProSpa- tuotteissa on käytetty pääraaka-aineina Cupuaçu- voita ja valkoista teetä.

Verso on anti-age -ihonhoidonvallankumous. Se sisältää ainutlaatuisen, patentoidun Retinol 8-yhdisteen, jolla on 8 kertaa tehokkaampi anti-aging vaikutus kuin markkinoilla yleisesti käytetyissä retinoliyhdisteissä. Verso-tuotteet on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa. Verso-tuotteet mullistavat ikääntyvän ihon hoidon! Tuotteet sisältävät patentoitua Retinol 8-yhdistettä, joka lisää ihon kollageenituotantoa, vähentää ikääntymisen merkkejä iholla ja ennaltaehkäisee niiden syntymistä. Verso-tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyä ja sopivat hyvin myös herkälle iholle. Retinol 8 on patentoitu ainesosa, joka löytyy ainoastaan Verso Skincare -tuotteista. Tämä ainutlaatuinen ihonhoitosarja on palkittu useilla kauneudenhoitoalan palkinnoilla!

Top