DMK -konsepti, mitä se on?

Olemme viime viikolla saaneet hoitolaamme uuden tuotesarjan Danne’ Montague-Kingin DMK Skrin Revision. DMK tarjoaa tehokkaan ihon uudistamisohjelman, joka sopii kaikille iästä, ihon kunnosta ja geneettisestä taustasta riippumatta. Yli 40 vuoden tutkimustyö ja kokemus 30 eri maassa tekevät DMK:sta yhden maailman johtavista tekijöistä paramediaalisessa ihon uudistamishoidossa.

DMK kasvohoito on luonnon farmakologiaan perustuva ihonhoitomenetelmä, joka pohjautuu kehon omaan entsyymi-toimintaan. Konsepti tarjoaa erilaiset kasvo- ja vartalohoidot. Voimme hoitaa kaikenlaisia iho-ongelmia kuten mm. akne, couperosa, rosacea, pigmenttihäiriöt, rypyt ja juonteet, laajentuneet ihohuokoset, veltostunut iho sekä arvet.

DMK kasvohoidot soveltuvat monille ihotyypeille. Ne räätälöidään aina yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Parhaaseen hoitotulokseen päästään sarjahoidoilla ja niihin yhdistetyillä kotihoitotuotteilla.

DMK-konsepti

Kauneudenhoitoalalla on jo pitkään keskitytty kuolleiden ihosolujen poistamiseen. Tarjolla on valtavasti erilaisia kuorinta- ja puhdistushoitoja ihon silottamiseksi. Ne eivät kuitenkaan riitä tekemään ihosta hyvinvoivaa pitkällä tähtäimellä. DMK uskoo, että kaikki iho-ongelmat syntyvät epätasapainosta ihon toiminnassa. DMK on kehittänyt biokemian avulla tuotevalikoiman, jonka avulla iho oppii toimimaan oikein. Kun tuotteiden koostumuksen ja kehon kemialliset ominaisuudet sopivat yhteen iho reagoi oikealla tavalla.

DMK-konsepti perustuu RRPM-vaiheisiin REMOVE, REBUILD, PROTECT ja MAINTAIN eli POISTO, JÄLLEENRAKENNUS, SUOJAUS ja YLLÄPITO. Tarkoituksena on palauttaa tasapaino ja saada iho jälleen toimimaan optimaalisesti.

 

Mitä tarkoittaa paramedikaalinen hoito?

Paramedikaalinen hoito on lääketieteen rinnalla terveyden ja normaalin solutoiminnan ylläpitämisessä käytettävä järjestelmä. DMK:n paramedikaalinen hoito vaikuttaa ihon rakenteeseen ja toimintaan. Kosmeettiset hoidot vaikuttavat ihon pinnalla, paramedikaalinen hoito puolesteaan vaikuttaa ihoon sisäisellä solutasolla ja parantaa sen toimintaa.

DMK-ainesosat

DMK:n paramedikaaliset ihon uudistamistuotteet ovat äärimmäisen monitahoisia ja täsmällisiä. Ne on suunniteltu erityisesti vaikuttamaan ihon sisäiseen toimintaan ja rakenteeseen, ja ne tehoavat monenlaisten iho-ongelmien hoidossa. Toisin kuin monissa kosmetiikkamyymälöissä myytävissä tuotteissa, DMK-tuotteiden sisältämät raaka-aineet luokitellaan farmaseuttisiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että niissä on enemmän vaikuttavia aineita suhteessa pohja-aineisiin. Suurimmalla osalla kosmetiikkatuotteita vaikuttavien aineiden osuus on pieni ja siksi niissä ei ole tarpeeksi tehoa todellisten, pysytiven muutosten aikaansaamiseksi ihossa.

Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan DMK Entsyymiterapia hoitoa ja toteamaan itse että tämä oikeasti toimii! Ajanvaraus www.imagehair.fi tai 09 323 2002.

Lisää kommentti

Top