Blogi

DMK -konsepti, mitä se on?

Olemme viime viikolla saaneet hoitolaamme uuden tuotesarjan Danne’ Montague-Kingin DMK Skrin Revision. DMK tarjoaa tehokkaan ihon uudistamisohjelman, joka sopii kaikille iästä, ihon kunnosta ja geneettisestä taustasta riippumatta. Yli 40 vuoden tutkimustyö ja kokemus 30 eri maassa tekevät DMK:sta yhden maailman johtavista tekijöistä paramediaalisessa ihon uudistamishoidossa.

DMK kasvohoito on luonnon farmakologiaan perustuva ihonhoitomenetelmä, joka pohjautuu kehon omaan entsyymi-toimintaan. Konsepti tarjoaa erilaiset kasvo- ja vartalohoidot. Voimme hoitaa kaikenlaisia iho-ongelmia kuten mm. akne, couperosa, rosacea, pigmenttihäiriöt, rypyt ja juonteet, laajentuneet ihohuokoset, veltostunut iho sekä arvet.

DMK kasvohoidot soveltuvat monille ihotyypeille. Ne räätälöidään aina yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Parhaaseen hoitotulokseen päästään sarjahoidoilla ja niihin yhdistetyillä kotihoitotuotteilla.

DMK-konsepti

Kauneudenhoitoalalla on jo pitkään keskitytty kuolleiden ihosolujen poistamiseen. Tarjolla on valtavasti erilaisia kuorinta- ja puhdistushoitoja ihon silottamiseksi. Ne eivät kuitenkaan riitä tekemään ihosta hyvinvoivaa pitkällä tähtäimellä. DMK uskoo, että kaikki iho-ongelmat syntyvät epätasapainosta ihon toiminnassa. DMK on kehittänyt biokemian avulla tuotevalikoiman, jonka avulla iho oppii toimimaan oikein. Kun tuotteiden koostumuksen ja kehon kemialliset ominaisuudet sopivat yhteen iho reagoi oikealla tavalla.

DMK-konsepti perustuu RRPM-vaiheisiin REMOVE, REBUILD, PROTECT ja MAINTAIN eli POISTO, JÄLLEENRAKENNUS, SUOJAUS ja YLLÄPITO. Tarkoituksena on palauttaa tasapaino ja saada iho jälleen toimimaan optimaalisesti.

 

Mitä tarkoittaa paramedikaalinen hoito?

Paramedikaalinen hoito on lääketieteen rinnalla terveyden ja normaalin solutoiminnan ylläpitämisessä käytettävä järjestelmä. DMK:n paramedikaalinen hoito vaikuttaa ihon rakenteeseen ja toimintaan. Kosmeettiset hoidot vaikuttavat ihon pinnalla, paramedikaalinen hoito puolesteaan vaikuttaa ihoon sisäisellä solutasolla ja parantaa sen toimintaa.

DMK-ainesosat

DMK:n paramedikaaliset ihon uudistamistuotteet ovat äärimmäisen monitahoisia ja täsmällisiä. Ne on suunniteltu erityisesti vaikuttamaan ihon sisäiseen toimintaan ja rakenteeseen, ja ne tehoavat monenlaisten iho-ongelmien hoidossa. Toisin kuin monissa kosmetiikkamyymälöissä myytävissä tuotteissa, DMK-tuotteiden sisältämät raaka-aineet luokitellaan farmaseuttisiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että niissä on enemmän vaikuttavia aineita suhteessa pohja-aineisiin. Suurimmalla osalla kosmetiikkatuotteita vaikuttavien aineiden osuus on pieni ja siksi niissä ei ole tarpeeksi tehoa todellisten, pysytiven muutosten aikaansaamiseksi ihossa.

Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan DMK Entsyymiterapia hoitoa ja toteamaan itse että tämä oikeasti toimii! Ajanvaraus www.imagehair.fi tai 09 323 2002.

Leave a reply

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen hoito, joka kiinteyttää, tasoittaa ja heleyttää ihon pintaa sekä parantaa ihon laatua. Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Kemialliset kuorinnat jaetaan mietoihin,  keskivahvoihin ja vahvoihin kuorintoihin. Kuorinnan jälkeen iho on aiempaa tasaisempi eikä siinä näy pintajuonteita tai muita kauneusvirheitä. Mitä hyötyä kemiallisesta…

Sokerointi. Mitä se on ja miksi se on niin suosittua

Sokerointi. Mitä se on ja miksi se on niin suosittua

  Sokerointi on ihokarvojen poistoa lämpimän sokerimassan avulla. Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean sokerointitekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua myös kuollut ihosolukko. Sokeroinnin tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokeroinnin edut Sokeri on 100%:nen luonnontuote. Sokeritahna on tehty 100% luonnollisista ainesosista. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Sokeritahna on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta….

Tervetuloa seuraamaan Image Hair & Beautyn blogia!

Tervetuloa seuraamaan Image Hair & Beautyn blogia!

Hei, tervetuloa seuraamaan Image Hair & Beautyn blogia. Blogissamme jaamme ajankohtaista tietoa mm. palveluistamme, hoitolassamme käytössä olevista tuotteista sekä yleisesti kauneudenhoitoalaan ja kauneudenhoitoon liittyvistä asioista ja ilmiöistä. Blogimme avulla seuraajamme saavat myös tietoa Image Hair & Beautyn ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Jos sinulla on mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai toiveita blogipostausten suhteen niin laita rohkeasti viestiä…

Top